Producţie în serie

Pagina principala / Compania

Despre companie

Compania Intermebex lucrează pe piaţa moldavă din anul 1997. În acest timp am parcurs drumul de la o mică întreprindere de import a mobilei de bucătărie pînă la o mare companie producătoare, care ocupă cu încredere poziţia de lider pe piaţa mobiliară. La momentul actual activitatea companiei se concentrează asupra producţiei garniturei de bucătărie sub marca Wiza, pe care le puteţi procura în magazinele reprezentanţilor noştri.

Bucătării pe placul tuturor

Calitatea bucătăriilor Wiza se determină în primul rînd, de atitudinea personalului muncitor, aceştia sunt oamenii, care îşi iubesc meseria şi care investesc în fiecare set produs experienţa acumulată şi profesionalismul. Noi într-adevăr fabricăm mobilă de calitate, care să satisfacă gusturile celor mai pretenţioşi clienţi.

La baza lucrului nostru sunt trei principii simple:

Calitate

În activele companiei se numără un propriu depozit industrial complex, dotat cu echipament modern a celor mai importanţi producători europeni. Noi utilizăm numai materiale a celor mai renumite brand-uri:Kronopol, FGV, Glaverbel, Hansa, Franke.

Productivitate înaltă

Comenzile mari de serie şi individuale se îndeplinesc operativ şi calitativ, graţie automatizării înalte de fabricare şi a organizării corecte a procesului tehnologic.

Preţul optimal

Graţie tehnologiilor moderne, a echipamentului puternic, şi a contactului direct cu furnizorii reuşim să menţinem costul producţiei la un preţ minim deja mulţi ani, respectînd principiul raportului ideal de preţ-calitate. Iar varietatea de modele de la clasa econom pînă la clasa lux oferă posibilitatea alegerii bucătăriei după orice categorie de preţ.

Toţi factorii menţionaţi servesc drept garanţie partenerilor şi a colaborării pe termen lung cu clienţii.


Alegere raţională

Vitraliile, create în baza sticlei Gleverbel, sunt mai ieftine decît analogul clasic de cîteva ori.

Robinete pentru gustul fiecăruia

Cîteva modele de robinete de bucătărie Franke pot fi montate chiar şi în chiuveta din faţa geamului.

Faţade „cameleon”

Culoarea faţadelor depinde de unghiul de vedere si iluminare.