Despre companie

Compania lucrează pe piața din Moldova din anul 1997. În prezent activitatea companiei este axată pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială Wiza,care pot fi procurate în magazinele reprezentanților noștri.

Calitatea bucătăriilor Wiza se determină, în primul rând, prin atitudinea personalului de lucru - acei oameni, care își iubesc lucrul și profesionalismul acumulat. Noi facem mobilă cu adevărat bună, care poate satisface cerințile chiar și celor mai exigenți clienți.

О компании
Calitatea

În activul companiei - propriul complex de producere și depozitare, echipat cu utilaj modern de la producătorii europeni de top. În producere se utilizează materiale doar de la brandul cunoscute mondial.

Productivitatea înaltă

Datorită automatizării înalte a procesului de producere și organizării corecta a procesului tehnologic, comenzile individuale și de serie se execută operativ și calitativ.

Prețul optim

Datorită tehnologiilor moderne, utilajelor puternice, precum și relațiilor directe cu furnizorii, noi reușim deja mulți ani la rînd să menținem costul producerii la un nivel destul de jos, respectând principul raportului ideal între "preț-calitate". Iar spectrul large de modeluri - de la clasa "econom" până la clasa "lux" oferă posibilitatea alegerii bucătăriei din orice categorie de preț.

Datele juridice

Numele companiei:"Megamobila" S.R.L.
Sediul: MD mun.Chisinau, str. Pandurilor-54, Republica Moldova
Forma juridică de organizare: Societate cu răspundere limitată
Codul fiscal (IDNO): 1012600015040
Data înregistrării de stat: 15.05.2012
Site web: wiza.md
Tel: 022-503-115