Producţie în serie

Pagina principala / Componente / Vitralii

Vitralii

Fantezii colorate

Vitraliile sunt perfecte pentru a conferi bucătăriei un stil individual, şarm şi rafinament deosebit. Acest decor, este actual din totdeauna, se combină armonios cu faţadele din lemn, vopsite şi înrămate. Iar prin utlizarea iluminării interioare, vitraliile pot deveni cel mai important element de design al bucătăriei.

Vitralii

Alegem pe cel potrivit

Pentru a înfrumuseţa bucătăria cu ajutorul acestei metode originale, nu trebuie să fii pictor. Aveţi la dispoziţie catalogul cu 130 variante de vitralii de cele mai diferite stiluri şi gamă coloristică: cu ornament laconic geometric, cu ornamente vegetale sau cu compoziţie de subiect. Veţi putea alege desenul care vă place cel mai mult fără nici o problemă.

La dorinţa dumneavoastră se poate schimba culoarea desenului ales, completînd conturul cu nuanţele ce armonizează cu culoarea faţadelor bucătăriei dumneavoastre. Catalogul peliculelor include mai mult de 30 culori diferite.

Frumuseţea netrecătoare

Toate vitraliile pentru bucătăriile Wiza sunt fabricate avînd la bază sticla belgienă Glaverbel1 şi a peliculei englezeşti al producătorului Decra Led North Western Lead Co.Ltd. Sticla belgiană a devenit demult sinonim cu calitate, cu nivelul înalt de transparenţă şi durabilitate, iar peliculile englezeşti de vitraliu vor garanta un timp îndelungat importanţa şi atracţia desenului.

Intraţi în unul din magazinele noastre, unde veţi vedea toate variantele de vitralii într-o ambianţă confortabilă. Iar domnişoarele-manager vă vor ajuta să faceţi alegerea corectă.

Glaverbel

1— compania belgiană, care este o filială europeană a companiei de sticlă Asahi, cel mai important producător de foaie de sticlă din lume. Glaverbel produce sticlă lustruită, energoeconomă, laminată, reliefată şi călită termic, de altfel se ocupă şi de prelucrarea sticlei. În componenţa companiei intră 16 întreprinderi, care produc sticle călite termic, şi 150 de centre, ce prelucrează sticla în Europa.


Faţade „cameleon”

Culoarea faţadelor depinde de unghiul de vedere si iluminare.

Imi doresc ceva comod!

Să vă decideţi asupra design-ului viitoarei dumneavoastre bucătării vă vor ajuta fotografiile garniturilor finisate Wiza..

Fumos şi necostisitor

Bucătăriile din furnir arată aproape ca cele din lemn, dar costă mult mai puţin.