Producţie în serie

Pagina principala / Componente / Carcasa bucătăriilor

Carcasele bucătăriilor

În ceea ce priveşte calitatea carcaselor, bazele bucătăriei, nu pot exista compromisuri. Acestui element a mobilei de bucătărie înaintăm cerinţe speciale.

Pereţii carcasei

La crearea carcasei utilizăm numai PAL şi PFL de calitate a renumitului producător polonez Kronopol1, ce şi-a făcut demult un nume pe pieţele moldave şi străine.

Pentru tăierea detaliilor dificile, curbe şi rotunjite se foloseşte echipament computerizat, ce permite cu precizie filigranată crearea elementelor necesare.

Iar fiablilitatea, durabilitatea şi longevitatea întregei construcţii o determină accesoriile italiene FGV.

Tipuri de blaturi

Blatul ca element al carcasei

Blaturile marca Kronopol, cu care sunt echipate bucătăriile Wiza, sunt confecţionate din materiale rezistente la căldură şi apă, care trec cu brio asemenea teste fireşti de bucătărie ca ceainicul fierbinte sau apa vărsată. Un aşa blat nu se va scoroji în timp, căci particularităţile construcţiei exclud pătrunderea umezelii în zone PAL deschise.

Design-ul şi configuraţia este la libera alegere, căci în compania noastră este prezentat cel mai vast asortiment de blaturi Kronopol din Moldova. Puteţi comanda blat cu marginile drepte sau rotunjite, grosimea 28 sau 38 mm, lăţimea de la 0,6 la 1,2 m, de o nuanţă neutră deschisă sau ce imită marmora, clasicul sau blat ce imită barul.

Decorul în construcţie

Unele elemente ale decorului sunt atît de populare, încît demult au devenit clasice. Este vorba despre cornişa decorativă, care se montează pe partea superioară a bucătăriei şi are un rol nu numai estetic, ci şi unul funcţional. De-a lungul cornişei superioare, de regulă, se montează lămpile cu halogen, ce dau tonul în design-ul luminii în bucătărie.

Puteţi alege cornişul de orice format şi secţiune, important este, să se combine armonios cu design-ul general al bucătăriei.

Rezistenţa carcasului

Calitatea des depinde de micile detalii, ce nu se văd la prima vedere. Datorită calităţii materialelor şi posibilităţii regulării înălţimii carcasei, picioruşele asigură bucătăriei stabilitate, integritate şi funcţionalitate.

Pentru a părea mai estetice, picioruşele sunt ascunse după un panou decorativ de culoarea faţadei, care se scoate uşor la necesitatea de a face menajul. Există şi o altă opţiune: puteţi comanda bucătăria cu picioruşe cromate în metal de tip deschis.
1— una din cele mai mari companii din lume de prelucrare a lemnului şi de producere a MDF-ului şi PAL-ului. Marca înregistrată Kronopol aparţine Elveţiei, care deţine toate acţiunile întreprinderii. Tehnologiile moderne progresive permit nu numai crearea producţiei înalt calitative, ci şi să o primească cu materii prime la un cost minim. Compania posedă un certificat ce corespunde standartelor ISO 9001:2000. Producţia sa corespunde tuturor cerinţelor de securitate europene şi se exportă în 40 ţări ale lumii.