Producţie în serie

Pagina principala / Componente / Echipament încorporat

Echipament încorporat

O bucătărie comodă şi funcţională este greu de imaginat fără umplutura tehnică. O decizie modernă şi efectivă – echipamentul încorporat. El vă va permite să folosiţi raţional spaţiul de lucru al bucătăriei şi să realizaţi idei de design interesante. La dorinţa dumneavoastră, bucătăriile Wiza se dotează cu echipamentul producătorului german Hansa1. Este un echipament fiabil şi testat, care va sluji nu numai dumneavoastră, ci şi nepoţilor dumneavoastră.

Hote

Hote
Pentru a soluţiona problema mirosurilor de bucătărie în casă puteţi alege hota Hansa în formă de cupolă sau cea încorporată.

Maşină de spălat vesela

Maşină de spălat vesela
Cu maşina de spălat vasela veţi avea mai mult timp pentru lucrurile plăcute.

Cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde
Graţie design-ului stilat, cuptorul cu microunde Hansa se înscrie ideal în interiorul bucătăriei moderne.

Măşini de spălat

Măşini de spălat
Puteţi alege maşină de spălat de tip deschis, panoul de control şi faţada căreia sunt la vedere, sau cea încorporată, care va fi neobservată sub faţadele decorative.

Aragazul şi cuptorul

Suprafeţele de gătit şi cuptoarele
Toate cuptoarele încorporate Hansa sunt dotate cu opţiuni grill moderne, iluminare şi convecţie, iar suprafaţa de gătit – cu opţiuni aprindere electrică şi gaz-control.

Frigider

Frigider
Mascat sub faţadă, frigiderul încorporat se priveşte ca un dulap de bucătărie obişnuit.

Hansa

1 — compania cu o bogată istorie. Brand-ul Hansa a fost creat de compania germană Magotra Handelsgeselshaft, cu 10 în urmă, ce a dat undă verde producerii obiectelor de uz casnic la depozitele fabricilor poloneze a companiei Amica Wronki S.A.

Astăzi în structura companiei intră 4 uzine moderne, construit pe principiul „1 uzină – 1 produs”: este specializată în producerea aragazelor, a echipamentului încorporat, a frigiderelor şi a maşinilor de spălat.

Modele Hansa fac parte din clasa „A”, ceea ce înseamnă, că Hansa are grijă de economiile clienţilor în consumul energiei electrice. Grija cumpărătorilor – este principiul de bază Hansa.


Fumos şi necostisitor

Bucătăriile din furnir arată aproape ca cele din lemn, dar costă mult mai puţin.

Robinete pentru gustul fiecăruia

Cîteva modele de robinete de bucătărie Franke pot fi montate chiar şi în chiuveta din faţa geamului.

Faţade „cameleon”

Culoarea faţadelor depinde de unghiul de vedere si iluminare.