Producţie în serie

Pagina principala / Bucătării / Bucătării pe bază de furnir

Bucătării pe bază de furnir

Aspectul bucătăriilor cu faţadele din furnir puţin se diferenţiază de cel a bucătăriilor din lemn masiv, şi în plus sunt mult mai ieftine. Atingîndu-vă de furnirul natural1, simţiţi energia materialului natural, vă delectaţi cu ornamentul unic al lemnului, iar elementele decorative suplimentare, ca de exemplu, freza sau montarea vitraliilor, vor face ca bucătăria dumneavoastră să fie mai atrăgătoare şi mai sofisticată.

Să vedeţi cum arată vitraliul împreună cu furnirul, o puteţi face în fotogalerie.


O trăsătură importantă ce deosebeşte bucătăriile Wiza este cea, că la producerea lor se utilizează faţade, ce sunt acoperite cu furnir nu numai din faţă, ci şi din interior, astfel se crează iluzia unei mobile din lemn masiv.

Trăsăturile faţadelor acoperite cu furnir:

  • Nu cedează în aspect, siguranţă şi durabilitate faţadelor din lemn masiv, sunt extrem de rezistente la fisurare şi deformare;
  • Sunt mai puţin „capricioase” la îngrijire, decît faţadele din lemn natural;
  • Mobila acoperită cu furnir, de regulă, nu este aşa de grea şi masivă, ca cea din lemn.

Alegînd bucătăria acoperită cu furnir, primiţi estetica suprafeţei naturale la cel mai bun preţ.

Pentru ca să vă puteţi bucura de estetica bucătării acoperite cu furnir împreună cu funcţionalitatea şi confortul său, noi o vom dota cu echipament încorporat Hansa.

Furnirul

1Furnirul — este o tăietură foarte subţire a lemnului (difetite specii) în formă de placă de mărimi diferite. Foaia de furnir este fabricată numai din materiale bine prelucrate, ce au o textură netedă fără sudură, fără variaţii tonale bruşte. Cu ele sunt căptuşite articole din lemn, MDF, PAL, pentru a le conferi un aspect nobil.


Atenţie la detalii

Faţadele bucătăriilor Wiza sunt dotate cu balamale a mărcii Italiene FGV

Robinete pentru gustul fiecăruia

Cîteva modele de robinete de bucătărie Franke pot fi montate chiar şi în chiuveta din faţa geamului.

Faţade „cameleon”

Culoarea faţadelor depinde de unghiul de vedere si iluminare.