Producţie în serie

Pagina principala / Bucătării / Bucătării din lemn

Bucătării din lemn

Bucătăriile din lemn masiv nu necesită publicitate. Dintotdeauna acestea au fost considerate clasica modei de bucătărie, căci lemnul crează o atmosferă deosebită, irepetabilă de căldură şi confort domestic. Suprafaţa plăcută la atingere, aroma uşoară de lemn natural, culoarea bogată densă a acestor faţade vor conferi bucătăriei dumneavoastre un lux prezentabil şi aristocratic.

Aveţi posibilitatea de a alege acea nuanţă a lemnului, care se potriveşte ideal cu stilul interiorului bucătăriei dumneavoastre. În producerea bucătăriilor din lemn Wiza se utilizează faţade de calitate şi stilate a producătorului polonez Drewpol1.


Trăsăturile faţadelor din lemn:

  • Aspectul estetic. Pentru bucătăria modernă lemnul masiv serveşte drept cea mai importantă înfrumuseţare;
  • Durabilitate. Dacă aveţi nevoie de bucătărie prestigioasă de familie, lemnul masiv ca bază a materialului – este decizia corectă.
  • Aspectul ecologic. Nici un alt material nu se compară în acest indice cu lemnul natural.

Bucătării din lemn în stilurile


Faţade în stil Clasic

Clasica

Bucătăriilor în stil clasic le sunt caracteristice stricteţea liniilor, formele concise şi simplitatea nobilă a design-ului. Acest stil nu are vîrstă şi este întotdeauna în vogă. Majoritatea clienţilor noştri preferă anume clasicul.


Фасады в стиле Модерн

Faţade în stil Modern

Interpretarea modernă a bucătăriilor cu faţade de lemn este una nouă şi originală. Seria Modern oferă posibilăţi largi în ceea ce priveşte deciziile legate de design, în deosebi, dacă e să ţinem cont de faptul, că în colecţie pe lîngă faţadele obişnuite mai sunt şi faţade din grilaj şi curbe.


Stilizarea

Stilizarea

Faţadele acestei colecţii se deosebesc prin eleganţă decorativă şi rafinament. Elementele cu marginile rotunjite şi linii netede a ornamentului reliefat conferă bucătăriilor note de sentimentalism romantic. Vitraliile cu motive florale se privesc îndeosebi armonios cu atare faţade.


Tradiţie

Tradiţie

Faţadele respectabile din lemn din colecţia Tradiţie sunt gîndite astfel, încît să le ofere posibilitate designer-ilor să creeze mobilă în stilul moşiilor antice de familie. Iar funcţionalitatea modernă acestei bucătării o garantează echipamentul încorporat Hansa.

Bucătăria Wiza cu faţadele din lemn, creată după parametrii de cea mai înaltă calitate, va deveni valoarea dumneavoastră de familie. Culoarea lemnului natural se combină perfect cu strălucirea metalică a chiuvetei germane Franke.

1—  Producătorii Polonezi practic nu cedează celor Italieni în ceea ce priveşte calitatea şi frumuseţea faţadelor de lemn de mobilă, şi unul din cei mai cunoscuţi producători de faţade din Polonia este fabrica Drewpol. Fabrica companiei Drewpol, este situată în Osin, se ocupă de prelucrarea industrială a lemnului şi se specializează în producerea panourilor de lemn din faţă pentru mobila de bucătărie. Datorită calităţilor excepţionale aceste articole sunt bine cunosctute în Polonia şi peste hotarele ei.


Robinete pentru gustul fiecăruia

Cîteva modele de robinete de bucătărie Franke pot fi montate chiar şi în chiuveta din faţa geamului.

Imi doresc ceva comod!

Să vă decideţi asupra design-ului viitoarei dumneavoastre bucătării vă vor ajuta fotografiile garniturilor finisate Wiza..

Faţade „cameleon”

Culoarea faţadelor depinde de unghiul de vedere si iluminare.